Glömt?
Du är ej medlem i Gentlemen Racing Club och ser därför bara publikt innehåll | Bli medlem
Klubbar : Gentlemen Racing Club
Info Nyheter Forum Event Album Medlemmar
Info

Vintergarage i Spanien

Information från Storage by Wright AB:
Snart är säsongen över och våra bilar förpassas till vinterdvalan i garaget… Eller varför inte ta ett nytt grepp på vinterförvaring?

Låt Storage by Wright AB förvara Er bil i våra moderna, säkra och övervakade lokaler i södra Spanien.

Vi erbjuder ett alternativ till att inte använda bilen i 6 månader genom att förvara den hos oss. Flyg ner till Malaga när det passar och delta på våra banevent på Ascaribanan, Almeriabanan eller Jerez och håll igång bantekniken i vinter. Om banåkning inte passar i smaken kommer vi även att arrangera weekend roadtrips till fantastiska Algarve, Granada och Gibraltar.

Resorna kan med fördel kombineras med ett besök på några av Europas finaste golfbanor

Naturligtvis är våra lokaler försäkrade och har bevakning 24 timmar om dygnet. Bilarna står med överdrag och är underhållsladdade så att det bara är att dyka upp och köra iväg. Lokalerna ligger ca 6 km från flygplatsen och vi ombesörjer transfer till och från flygplatsen.

Vi samarbetar med GRC och kommer att anordna körningar på ovannämnda banor under ett flertalet tillfällen under vintern.

Under oktober och november kommer vi att anordna transport ner för fordonen med Eurotransport där vi har förhandlat fram bra priser.

Kontaktuppgifter:
Will Wright
Storage by Wright AB
william@wright.se
0706 982 575


Sponsorer - Gentlemen Racing Club

Annonser Annonsera