Glömt?
Du är ej medlem i Gentlemen Racing Club och ser därför bara publikt innehåll | Bli medlem
Klubbar : Gentlemen Racing Club
Info Nyheter Forum Event Album Medlemmar
Nyheter
GRC 2017
Midvinternattens köld har varit hård,
minnena från förra årets bankörningssäsong har dock glimmat.
Sportbilarna har stått inlåsta på en enslig gård,
snart är det dock dags att släppa ut dem som har trimmat...

År 2016 blev GRCs bästa år sedan vi startade verksamheten för tolv år sedan. De flesta eventen blev fullbokade. Vi vill tacka alla våra deltagare som var med och såg till att eventen kunde genomföras gentlemen style - med massvis av körtid och utan allvarliga incidenter.

2017 års säsong har vi redan tjuvstartat på hal is i Funäsdalen. Även detta event blev snabbt fullbokat med rekordmånga deltagare. Kul att se att fler och fler får upp ögonen för att det är vintern som är den roligaste bilkörningssäsongen...

Men ni som föredrar att köra på torr asfalt behöver inte vänta så länge till. Lördag den 1 april slår vi upp portarna på Ring Knutstorp i Skåne. Snart därefter, på skärtorsdagen den 13 april, drar vi vidare till Mantorp Park i Östergötland.

Kalendern för 2017 är nu upplagd här på hemsidan och det går bra att anmäla sig redan nu. Varmt välkomna!
Erik Jirhall | 2017-02-19 14:43
Full fart 2014
Vi höjer tempot ytterligare till detta år. Under 2014 kör vi inte mindre än tio olika event. Vi ses på Ring Knutstorp, Mantorp Park, Gelleråsen och Gotland Ring!

Anmälan samt mer information hittar du under Event-fliken.
Erik Jirhall | 2014-04-03 23:49
2013 års event närmar sig!
Nu har äntligen vårsolen kommit till Sverige och det passar alldeles utmärkt med tanke på att GRC startar säsongen tidigt i år: Lördag den 6 april kör vi vårt första event på Ring Knutstorp. Därefter ska vi hinna med både Gotland Ring och Mantorp Park innan april har tagit slut.

Totalt under år 2013 har vi följande att erbjuda:
3x Ring Knutstorp
2x Gotland Ring
2x Mantorp Park
1x Gelleråsen (nyhet!)

Läs mer under rubriken Event!

Välkommen!
Erik Jirhall | 2013-04-03 11:53
2012 års säsong närmar sig!
Nu är eventkalendern uppdaterad med 2012 års event:
3 körningar på Ring Knutstorp
2 körningar på Mantorp Park
1 körning på Gotland Ring

Välkommen att anmäla dig redan nu! OBS! att vi i år premierar dem som betalar i förväg. Om du är ute i god tid med betalningen så kostar en hel dags bankörning bara 2000 SEK inkl. moms. Läs mer under respektive event.

Notera att GRC även har fått en ny SIDA på Facebook som du kan GILLA:
www.facebook.com/GentlemenRacingClub
Erik Jirhall | 2012-01-21 21:37
Försäkring via SMA
En nyhet för detta år är att vi nu kan erbjuda förbättrat försäkringsskydd. När det gäller materiella skador på bilarna är det fortfarande upp till var och en att se till så att man är skyddad. Däremot har vi på GRC tecknat en arrangörsförsäkring som bl.a. täcker skador på tredje person, d.v.s. åskådare, funktionärer och andra som vistas på banområdet. Som förare har du även (frivillig) möjlighet att teckna en dagslicens för endast 150 kr som täcker eventuella personskador om olyckan skulle vara framme. Alternativt kan du betala 350 kr för att få försäkringsskydd för hela året på alla banträffar som arrangeras i samarbete med SMA. Mer information hittar du på SMA’s hemsida.
Dagslicenser tecknar och betalar du direkt till oss när du checkar in på bandagen. Om du vill teckna årslicens så gör du det direkt på SMA’s hemsida i förväg och tar med dig licensen till banmötet.
Erik Jirhall | 2011-03-29 16:22
Sida 1 av 2 Nästa sida

Sponsorer - Gentlemen Racing Club

Annonser Annonsera